Nu tijdelijk: Aanbieding Fotobeelden Hoe Kijkt Autisme!

 
Vanwege het feit dat de bijeenkomsten over autisme door de corona-crisis geen doorgang konden vinden bied ik tot en met 31 juli 2020 mijn Hoe Kijkt Autisme-fotobeelden aan tegen een tijdelijk sterk gereduceerd tarief!
 
 
De meeste fotobeelden zijn te bestellen bij Werk Aan De Muur. Zij handelen alles voor je af!
 
Hang ze in de woonkamer, in uw kantoor, of waar je maar wilt. In veel verschillende formaten, op canvas, fotoprint, aluminium dibond, doek en vele andere materialen. Kies maar uit! Vanaf 22 euro!
 

 

Exposities en lezingen van Hoe Kijkt Autisme zijn uitgesteld door Corona-virus

 

Ook de exposities en lezingen van Hoe Kijkt Autisme zijn helaas uitgesteld door de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Wanneer ik weer kan beginnen met deze events hangt af van de adviezen van het RIVM en de regelgeving van het kabinet. Gezondheid voor alles!

Rondom de Autismeweek zal ik vanuit Hoe Kijkt Autisme via Facebook, Instagram en Twitter wel online acitiviteiten ontplooien. Volg de hashtags #autismeweek, #autismeweek2020, #weekvanautisme en/of #weekvanautisme2020!

Ik hoop jullie gauw te zien. Voor nu: Blijf veilig, blijf of wordt gezond!

Twitter - Facebook - Instagram

 

Workshop tijdens Autisme Informatiemarkt Tilburg naar donderdag 17 september

 

Donderdag 26 maart 2020 zou ik een workshop Hoe Kijkt Autisme houden tijdens de Autisme Informatiemarkt in Tilburg.

Helaas hebben de betrokken organisatoren van de Autisme Informatiemarkt na contacten met de GGD en in goed overleg de beslissing moeten nemen om de autisme informatiemarkt van donderdag 26 maart te verzetten naar donderdag 17 september.

 

Mijn workshop duurt 45 minuten en zal ook in september vanwege het thema Prikkels! van de Autismeweek 2020 verder ingaan op overprikkeling.

Doel van deze lezing is om mensen met en zonder autisme te verbinden en kennis en begrip over autisme te vergroten.

Ik hoop jullie daar te zien!

 

Algemene informatie van de Autisme Informatiemarkt:

Lokatie: MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg.

Datum: Donderdag 17 september 2020

Tijd: De hele avond is van 18:00 - 21:00 uur. Mijn workshop begint om 18:30 uur.

De workshops van die avond zijn gratis te bezoeken.

Om iedereen een eerlijke kans te geven zijn de kaarten voor de workshops vanaf 15 minuten voor aanvang van de workshops beschikbaar bij de ingang. De kaarten voor de tweede ronde zijn vanaf 19.30 beschikbaar.

 


Meer komende lezingen en exposities!

 

Ik ben samen met anderen druk bezig met het plannen van komende exposities en lezingen. Door het binnenvliegen van het Coronavirus zijn de plannen natuurlijk veranderd. Toch hoop ik snel meer nieuwe locaties te kunnen aankondigen waar jullie mijn exposities en lezingen kunnen bezoeken!

Binnenkort dus meer informatie hierover!

 


Hoe Kijkt Autisme is een conceptueel project van fotograaf Ivo Ketelaar.

Het wil mensen met en zonder autisme van alle leeftijden dichter bij elkaar brengen en verbinden. 

 

Het project bestaat uit het boek, de rondreizende vaste en popup foto-expositie, lezingen en workshops.

Er wordt op dit moment vanuit dit project onder meer gewerkt aan een onderwijsmethode.

 

Met het project Hoe Kijkt Autisme wil Ivo Ketelaar laten zien hoe iemand met autisme naar de alledaagse werkelijkheid kijkt en welke emoties beelden bij mensen met autisme kunnen oproepen. Dat wordt gedaan aan de hand van fotobeelden en bij de beelden behorende korte teksten. Het geheel geeft mensen zonder autisme een idee hoe een autist het betreffende beeld kan beleven.

 

Ivo Ketelaar:

'Mijn project Hoe Kijkt Autisme gaat om het tonen van beleving en emoties van mensen met autisme. Emoties waarvan wordt gezegd dat autisten die niet hebben. Die emoties zijn er wel degelijk, maar vaak zijn ze onzichtbaar voor de buitenwereld. Ik ga die emoties tonen in Hoe Kijkt Autisme. Hiermee probeer ik mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar te brengen. Het is mijn bedoeling kennis over en begrip voor autisme op een persoonlijke manier te vergroten.'

Boek bestellen

Het boek Hoe Kijkt Autisme is verkrijgbaar via mijn eigen shop en bij de online en reguliere boekhandels.

Boekingen

Boekingen voor de exposities, lezingen en workshops kunt u hier doen!