Boek bestellen

Het boek Hoe Kijkt Autisme is verkrijgbaar via mijn eigen shop.

Boekingen

Boekingen voor de exposities, lezingen en workshops kunt u hier doen!

Lezing 26 september geannuleerd

 

Mijn lezing op 26 september in De Biechten is helaas geannuleerd. Op het moment van besluiten over doorgang van de lezing waren er te weinig aanmeldingen. Het blijkt dat door Corona nog weinig mensen naar fysieke bijeenkomsten willen gaan. Dit is heel begrijpelijk.

Juist daarom is Hoe Kijkt Autisme begonnen hiervoor een oplossing te vinden. We gaan naar buiten. Binnenkort meer hierover!

Wandeling over Eenzaamheid in Goirle op 1 oktober

 

Het Autisme Netwerk midden-Brabant, Avondje Uit en ASSK organiseren van 28 september t/m 3 oktober de Get Together Challenge. Deze Challenge is ontstaan vanuit de behoefte aan verbinding bij onze deelnemers en sluit aan bij de landelijke Week tegen de Eenzaamheid.

 

Mijn wandeling zit in het programma op 1 oktober. Meld je aan! Je bent welkom! Meer informatie en aanmelden: www.avondjeuit013.nl/get-together

 

Nu tijdelijk: Aanbieding Fotobeelden Hoe Kijkt Autisme!

 
Vanwege het feit dat de bijeenkomsten over autisme door de corona-crisis geen doorgang konden vinden bied ik tot eind 2020 mijn Hoe Kijkt Autisme-fotobeelden aan tegen een tijdelijk sterk gereduceerd tarief!

De meeste fotobeelden zijn te bestellen bij Werk Aan De Muur. Zij handelen alles voor je af!

Ga kijken bij Werk aan de Muur!

 
Hang ze in de woonkamer, in uw kantoor, of waar je maar wilt. In veel verschillende formaten, op canvas, fotoprint, aluminium dibond, doek en vele andere materialen. Kies maar uit! Vanaf 22 euro!
 

 

Exposities van Hoe Kijkt Autisme zijn uitgesteld door Corona-virus

 

Ook de exposities van Hoe Kijkt Autisme zijn helaas uitgesteld door de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Wanneer ik weer kan beginnen met deze events hangt af van de adviezen van het RIVM en de regelgeving van het kabinet. Gezondheid voor alles!

 

Ik hoop jullie gauw te zien. Voor nu: Blijf veilig, blijf of wordt gezond!

 

Volg mij ondertussen gewoon via social media!  ( Twitter - Facebook - Instagram )

 

Workshop tijdens Autisme Informatiemarkt Tilburg naar donderdag 25 maart 2021

 

Donderdag 26 maart 2020 zou ik een workshop Hoe Kijkt Autisme houden tijdens de Autisme Informatiemarkt in Tilburg.

Helaas hebben de betrokken organisatoren van de Autisme Informatiemarkt na contacten met de GGD en in goed overleg de beslissing moeten nemen om de autisme informatiemarkt van donderdag 26 maart te verzetten naar donderdag 25 maart 2021.

 

Doel van deze lezing is om mensen met en zonder autisme te verbinden en kennis en begrip over autisme te vergroten. Mijn workshop duurt 45 minuten. Ik hoop jullie daar te zien!

 

Algemene informatie van de Autisme Informatiemarkt:

Lokatie: MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg.

Datum: Donderdag 25 maart 2021

Tijd: De hele avond is van 18:00 - 21:00 uur. Mijn workshop begint om 18:30 uur.

De workshops van die avond zijn gratis te bezoeken.

Om iedereen een eerlijke kans te geven zijn de kaarten voor de workshops vanaf 15 minuten voor aanvang van de workshops beschikbaar bij de ingang. De kaarten voor de tweede ronde zijn vanaf 19.30 beschikbaar.

 


Het project Hoe Kijkt Autisme

 

Hoe Kijkt Autisme is een conceptueel project van fotograaf Ivo Ketelaar.

Het wil mensen met en zonder autisme van alle leeftijden dichter bij elkaar brengen en verbinden. 

 

Het project bestaat uit het boek, de rondreizende vaste en popup foto-expositie, lezingen en workshops.

Er wordt op dit moment vanuit dit project onder meer gewerkt aan een onderwijsmethode.

 

Met het project Hoe Kijkt Autisme wil Ivo Ketelaar laten zien hoe iemand met autisme naar de alledaagse werkelijkheid kijkt en welke emoties beelden bij mensen met autisme kunnen oproepen. Dat wordt gedaan aan de hand van fotobeelden en bij de beelden behorende korte teksten. Het geheel geeft mensen zonder autisme een idee hoe een autist het betreffende beeld kan beleven.

 

Ivo Ketelaar:

'Mijn project Hoe Kijkt Autisme gaat om het tonen van beleving en emoties van mensen met autisme. Emoties waarvan wordt gezegd dat autisten die niet hebben. Die emoties zijn er wel degelijk, maar vaak zijn ze onzichtbaar voor de buitenwereld. Ik ga die emoties tonen in Hoe Kijkt Autisme. Hiermee probeer ik mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar te brengen. Het is mijn bedoeling kennis over en begrip voor autisme op een persoonlijke manier te vergroten.'