Klantenservice

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor een boek circa 4,35 per brievenbuspakket. Voor andere retouren kunnen de kosten anders (lager of hoger) zijn. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via ivo@ivoketelaar.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Levertijd & verzendkosten

Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt mij echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. En ik ben een mens, dus af en toe ben ik ziek of heb ik op een dag andere verplichtingen.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

- Boeken: Gratis

- Ansichtkaarten: 1 euro

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Het betreft vaak brievenbuspost of -pakketten, dus je hoeft er dan in ieder geval ook niet voor thuis te zijn.

 

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bied ik de volgende betaalmethodes aan:

- Ideal

- Bancontact

 

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ivo@ivoketelaar.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil of klacht aan te melden via ConsuWijzer of het online geschillenbeslechtingplatform (ODR platform) van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

 

 

Contact

Heb je vragen dan kun je mij bereiken op de volgende manier:

 

Ivo Ketelaar Fotografie

Tel: +31 6 24519184

Mail: ivo@ivoketelaar.com

Web: www.ivoketelaar.com

 

Vestigingsadres:

Ivo Ketelaar Fotografie

Meester van Boemellaan 17

5237 KA 's-Hertogenbosch

 

Kvknummer: 16063830
BTWnummer: 0463.97.772.B.02
IBAN: NL75 RABO 0121 9179 08
BIC: RABONL2U